de toekomst van de landbouw en natuur

Zo moeder (en vader); zo dochter. Roos Saat is dochter van de Almeerse stadsboeren Tom en Tineke. Geboren en getogen op de Stadsboerderij Almere weet Roos uit eigen ervaring dat biodynamische landbouw een oplossing kan zijn voor veel klimaatproblemen. Daarom strijdt ze als klimaatactivist voor een radicale omslag in de landbouw en is zelf biologisch-dynamische boerin.

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kom je meer te weten over de plek van de voorstelling, de biologisch-dynamische Stadsboerderij Almere én over duurzaam groenten verbouwen én eten tijdens één van de inleidingen.

Kom je ook naar één van de (boeren)praatjes in de appelboomgaard op het erf van de stadsboerderij! Elke zondag is er een andere, gratis toegankelijke inleiding!

Eerstvolgende datum: 2024-07-28

Telefoon: 036 844 81 48

Starttijd: 14:00

Nog meer leuke activiteiten

  • Amor & Psyche, Recepten tegen de Eenzaamheid

    Amor & Psyche, Recepten tegen de Eenzaamheid

    Mis deze nieuwe kookvoorstelling van Zusjes van Dijk op de Stadsboerderij Almere niet! Met de hele familie strijkt Zusjes van Dijk weer neer op de Stadsboerderij deze zomer.

  • Vergaderen in Buitencentrum Almeerderhout

    Vergaderen in Buitencentrum Almeerderhout

    Vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur. Dat kan bij Buitencentrum Almeerderhout. Lees hier meer over arrangementen en prijzen.

  • Fotografie: Details van de winter

    Fotografie: Details van de winter

    In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De laatste vindt plaats op zondag 15 december van 13-15.30 uur en het thema is: Details van de winter. We maken foto’s met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen.