Boogschieten

Kennismaken met Boogschieten
Boogschieten is een mooie sport die eenvoudig te leren is. Wil je kennismaken met ‪boogschieten? Outdoorpark SEC Almere biedt open inschrijvingen aan!

Meer over de workshop Boogschieten
Boogschieten kan door iedereen beoefend worden. Onder begeleiding van een deskundig instructeur maak je kennis met deze mooie sport op de boogschietbaan van Outdoorpark SEC Almere.

Ontvangst en uitleg
Op de boogschietbaan krijg je duidelijke instructies over de veiligheid en leer je alles over de techniek van het handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten.
Bij regen wordt gebruik gemaakt van de overdekte boogschietbaan.

Eerst oefenen, dan een wedstrijdje
Na de instructie ga je zelf aan de slag. Met het schieten van enkele oefenpijlen merk je al dat je steeds dichter bij de roos schiet. De instructeur zal aanwijzingen geven en je schiethouding verbeteren. Met een wedstrijdje wordt het spannend gemaakt! In een paar rondes probeer je zoveel mogelijk punten te halen. In de finale wordt je vaardigheid met de handboog op de proef gesteld met een paar lastige doelwitten. Schiet jij in de roos?

Eerstvolgende datum: 2024-11-16

Kaarten bestellen: https://www.outdoorparkalmere.nl/boogschieten

Telefoon: +31365384855

Prijs volwassene: 12.5

Prijs kind: 12.5

Starttijd: 11:00

Nog meer leuke activiteiten

  • Bedrijfsuitje Almeerderhout: wandeling met de boswachter

    Bedrijfsuitje Almeerderhout: wandeling met de boswachter

    Wandelen door de natuur is heerlijk, maar het is nog leuker als je meer weet over alles om je heen. Laat je samen met je collega’s verassen tijdens een wandeling met de boswachter door Almeerderhout.

  • Rondleiding Stichting AAP

    Rondleiding Stichting AAP

    Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kun je het terrein van Stichting AAP op Stadslandgoed de Kemphaan bezoeken via een gratis rondleiding om 11.00 of 14.00 uur. De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

  • Code S.T.O.R.M. – Almeerderhout

    Code S.T.O.R.M. – Almeerderhout

    De natuur is in gevaar! Een grote storm zal alles verwoesten en jij kan helpen deze te stoppen. Voltooi alle opdrachten in het bos en kom zo achter de code om de weermachine te activeren die de storm tegenhoudt.