Biologische Boerenmarkt

Iedere zaterdag kun je tussen 9.30 – 13.00 uur naar de biologische boerenmarkt in de grote schuur van de Stadsboerderij op Stadslandgoed de Kemphaan.

Je kunt er terecht voor de lekkerste, verse biologische producten: brood, seizoensgroente, zuivel en vlees. Maar ook voor biologische schoonmaakmiddelen, huidverzorgingsproducten en bloemen. De beste gelegenheid om gezond en vers inkopen te doen. De enige biologische markt in Nederland waar het ook met regenachtig weer goed toeven is.

Ook kun je even neerploffen op het terras van het Marktcafé van Roos voor bijvoorbeeld een punt huisgemaakte appeltaart.

Eerstvolgende datum: 2024-07-06

Kaarten bestellen: http://www.stadsboerderijalmere.nl

Duur: 3.5 uur

Starttijd: 09:30

Eindtijd: 13:00

Nog meer leuke activiteiten

  • Beversafari in het Almeerderhout

    Beversafari in het Almeerderhout

    Geniet van een uitgebreid diner, stap in de kano en speur met de boswachter naar de bever.

  • Fotografie: Landschap

    Fotografie: Landschap

    In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De derde vindt plaats op zondag 15 september van 13-15.30 uur en het thema is: Landschap. We maken foto’s met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. 

  • Biologische Boerenmarkt

    Biologische Boerenmarkt

    Iedere zaterdag kun je tussen 9.30 – 13.00 uur naar de biologische boerenmarkt in de grote schuur van de Stadsboerderij op stadslandgoed de Kemphaan.