Bedrijfsuitje: steptour door Almeerderhout

<p>Wil je met collega's&nbsp;de natuur ontdekken en sportief bezig zijn?&nbsp;Maak&nbsp;met de&nbsp;step een&nbsp;tour door de Stadbossen van Almere.</p>
<h3>Programma</h3>
<p>Nadat je bent gearriveerd bij Buitencentrum Almeerderhout, krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de step en de route. Je maakt gebruik van professionele steps, die geschikt zijn voor sport en recreatie. Na de uitleg, ga je met een gids op pad: steppen&nbsp;door de bossen van het Almeerderhout.</p>

Eerstvolgende datum: 0000-00-00

Contactpersoon: Jeanine Keurentjes

Aanvullende informatie:

  • Minimaal 8 deelnemers. 
  • Duur: circa 2 uur.
  • Honden niet toegestaan.

Prijs volwassene: 20

Nog meer leuke activiteiten

  • Bedrijfsuitje Almeerderhout: wandeling met de boswachter

    Bedrijfsuitje Almeerderhout: wandeling met de boswachter

    Wandelen door de natuur is heerlijk, maar het is nog leuker als je meer weet over alles om je heen. Laat je samen met je collega’s verassen tijdens een wandeling met de boswachter door Almeerderhout.

  • Speelbos Zuiderzee

    Speelbos Zuiderzee

    Kom lekker spelen in speelbos Zuiderzee! Klieder met water, klauter over het verzonken huisje en speur naar dieren bij de natuuronderzoekplek. Leuk!

  • Over mensen, dieren en biodynamisch boeren

    Over mensen, dieren en biodynamisch boeren

    Stadsboeren Tom Saat en Tineke van den Berg: over mensen, dieren en biodynamisch boeren. Tom en Tineke wonnen onlangs de Mogelijkmakersprijs. De stadsboeren stellen regelmatig hun boerenbedrijf open voor culturele evenementen.