Street Art Route Almere

Een moderne stad kan niet zonder street art. En Almere ís een moderne stad. Kijk goed om je heen en je ontdekt overal eigentijdse stadskunst. Van verhalende muurschilderingen tot verrassende buitenkunst en vrolijke 3D-illusies. Sommige werken zetten aan tot nadenken, andere toveren een glimlach op je gezicht. Vanwege de afstand is de fiets de beste manier om Almere als openluchtmuseum te verkennen. Dan maak je meteen kennis met de verschillende wijken en het vele groen van de stad.

Nog meer leuke routes

  • Fietsroute Oosterwold

    Fietsroute Oosterwold

    Deze fietstocht is bijna 22 km en komt langs verrassende plekjes. Je komt lekker veel door de mooie natuur in en rond Oosterwold maar je krijgt ook een goed beeld van Oosterwold als nieuwe wijk.

  • Wandelroute Rondje aap

    Wandelroute Rondje aap

    Wandelroute Rondje Aap gaat over Stadslandgoed De Kemphaan in de Stadsbossen van Almere en leidt je langs de opvang van de apen van Stichting Aap.

  • Blauwe As

    Blauwe As

    De Blauwe As is een mooie vaarroute dwars door Almere. Begin bij het Gooimeer en vaar door de Almeerse grachten via het Weerwater en Noorderplassen door naar het Markermeer. Of andersom!