Fietsroute Oosterwold

Start op de parkeerplaats van de Lidl aan de Daniël Goedkoopstraat. Vanaf daar steek je de Kievitsweg over naar het Paradijsvogelpad. Maak op de Paradijsvogelweg even een stop op de John Lockeweg om een heus kasteel te ontdekken.

Er zijn in Oosterwold een hoop leuke plaatsen om even te stoppen of langs te gaan. Landgoed Leeuweboom heeft een stalletje met allemaal lekkere dingen. Of bezoek een heuse stadswijngaard van B&B Life Contains Beautiful Things. Bij de biologische tuinderij De Arend vind je schitterende rozen, planten en kruiden. Even verderop en ook volledig biologisch is Bakkerij De Tureluur. Om de fietstocht voldaan af te sluiten kun je lekker gaan eten bij De Frietboerderij naast de Lidl.

Nog meer leuke routes

  • De Almeerse Natuurroute

    De Almeerse Natuurroute

    Ontdek de prachtige Almeerse natuur met deze fietsroute. Start bij VVV Almere en laat je leiden langs o.a. Stadslandgoed de Kemphaan, Oostvaardersplassen en de Lepelaarplassen.

  • Gassen langs de Plassen

    Gassen langs de Plassen

    Waar kennen we Flevoland van? Lange rechte wegen waar je als wielrenner het gas flink kan opendraaien! Doe dat dus ook lekker met deze route. Je snelt langs de Oostvaardersplassen, de Vaartplas en de Noorderplassen.

  • Sloeproute Almere & Zeewolde: Eilandhoppen en poldervaren

    Sloeproute Almere & Zeewolde: Eilandhoppen en poldervaren

    Vanaf Almere Haven, Naarden of Huizen vaar je over de Randmeren, langs land dat nog niet zo lang geleden door mensenhanden is gemaakt. Leg aan bij uitnodigende eilandjes en steden, vaar door statige sluizen en ervaar rust en ruimte in de polder.