Wandelroute Natuurpad

Routekleur:

<p>Deze wandelroute leidt je over de slingerende bospaden rondom Stadslandgoed de Kemphaan. Onderweg staan bordjes die je van alles vertellen over het&nbsp;natuurgebied, zoals de planten en dieren die er leven. Halverwege de route kun je (als je wilt) de afslag nemen richting de 'Dood Doet Leven Plek'. Hier leer je meer over de rol van kadavers in de natuur. Loop de route verder en laat je verrassen door de vogels die hun liederen zingen in de lente. Wie weet spot je een ijsvogel bij een van de ijsvogelwanden. </p>

Nog meer leuke routes

  • Sloeproute Almere: Over land, over zee

    Sloeproute Almere: Over land, over zee

    Deze gevarieerde route is perfect voor een lange dagtocht of meerdaagse tour met een sloep. Je vaart vanuit het Gooimeer of IJmeer over open water. Je geniet er van prachtige vergezichten, uitnodigende eilandjes, statige sluizen en het groene Almere.

  • MTB-route Kemphaan Almere

    MTB-route Kemphaan Almere

    Nog maar een paar jaar geleden was er weinig te beleven voor mountainbikers op en rond stadslandgoed De Kemphaan. Nu liggen er twee mountainbikeroutes, waarin je flowy trails door het bos kunt combineren met glashard klim- en daalwerk.

  • Wandelroute Natuurpad

    Wandelroute Natuurpad

    Verken het Natuurpad op Stadslandgoed de Kemphaan, een serene wandelroute door het bos. Leer onderweg over lokale flora en fauna via informatieve bordjes.